Mann i åker

Offensiv for flere faste givere

Andre helgen i februar oppfordres misjonsfellesskapene i NLM til å gjøre en ekstra innsats for å skaffe nye, faste givere.

– Misjonsfelleskapene er våre viktigste ambassadører når det gjelder innsamling i NLM og flere av dem har spurt etter materiell for å kunne verve nye givere. Derfor blir det til aksjonshelgen 8.–9. februar lansert en film der økonomileder Øystein Frøysa og fungerende generalsekretær Espen Ottosen forteller om hva pengene går til og gir en bibelsk begrunnelse for givertjeneste. Dessuten blir det noen glimt fra et av våre misjonsfelt, forteller markeds- og innsamlingsleder Grete Haukelid. 

Denne filmen blir lagt ut på nettsiden nlm.no der man også kan finne praktisk informasjon om fast givertjeneste. Dessuten blir det trykt opp løpesedler. 

 

Anbefaler verveteam

Grete Haukelid oppfordrer fellesskapene til å ha et bord eller en stand i møtelokalet med informasjon om fast givertjeneste.

– Får noen også til å danne et team som kan ta ansvaret for vervingen, er det veldig bra, sier hun og understreker at denne aksjonen ikke er låst til denne helgen i februar. 

Alle gavene fra enkeltpersoner og misjonsfellesskap blir godskrevet den regionen giverne bor i.  

 

Viktig gaveform

En stadig større del av NLMs gaveinntekter kommer fra fast givertjeneste. I dag har organisasjonen rundt 6500 faste givere. Mens gaveinntektene fra misjonsfelleskapene har gått noe ned de siste årene, har gavene fra faste givere økt. 

– Fast givertjeneste er en gaveform vi setter svært høyt. Det gir oss forutsigbare inntekter, sier Haukelid.

 

Last ned: Materiell til kampanjedagen finner du her.