Utkast til nye lokaler

Klarsignal for bygging på Tau

Hovedstyret for NLM hadde møte 6.-7. desember. På dette møtet godkjente de lånesøknad fra Tryggheim Strand til bygging av skolelokaler.

Det var stor jubel og kakefest på Tryggheim Strand i dag, da det ble kjent at NLMs hovedstyret har godkjent søknaden fra skolen om lån til å bygge nye skolelokaler. Det var Tryggheim Strand selv som offentliggjorde dette på sin Facebook side.

Dermed har både hovedstyret, regionstyret, skolestyret og styrene for misjonslagene i Ryfylke stilt seg bak at Tryggheim Strand nå bygger egne lokaler på Tau.

NLM Eiendom Stavanger har allerede kjøpt tomt til skolen sentralt i Tau sentrum, nærmeste nabo til den nye kirka som er under oppbygging. Skolen har klar tegninger for skolen og vil nå tegne kontrakt med entreprenør, som vil stå for byggingen.

Dette blir et stort løft for en liten skole, og vi håper misjonsfolket i Regionen vil stå med i bønn og offer. Har du mulighet til å være med å støtt byggingen, kan du bli med på skolens 100 X 100 aksjon. Se mer på skolens heimeside: tryggheimstrand.no