3 stk som sier sin mening

Hva kan NLM region øst bli bedre på?

Vi har spurt en fra hvert fylke i regionen hva vi kan forbedre oss på. Hva tror du de svarer?

Ole Johan Bredvei Hvarnes (17), Vestfold
Østre Kvelde bedehus/Østre Kvelde misjonssamband
– Jeg synes det er trist at det ikke er flere tilbud for ungdom i Vestfold. Etter barneskolealder er det få muligheter til å bli kjent med folk fra andre NLM-miljøer.

Veslemøy Furuseth (29), Oppland
Sambandet Misjonsforsamling
– Jeg synes regionen kan bli bedre til å se alle mulighetene som finnes i en så stor region, både når det gjelder geografi og menneskelige ressurser

David Fauske (25), Oslo
Misjonssalen Oslo
– Jeg tror vi kan bli bedre på relasjonell misjon blant ungdommer, både norske og multikulturelle, i urbane strøk. Skal det skje må vi satse på egnet ledertrening og utrustning.

Thea Aarseth Lidal (24), Akershus
Follokirken
– Jeg savner mer etablert samarbeid mellom de store og mindre menighetene, og de små seg imellom. Jeg er lovsangsleder og er opptatt av lovsangens plass i gudstjenesten og savner mer kunnskap, refleksjon og opplæring rundt dette.

Håkon Leite (29), Buskerud
Drammen Misjonsforsamling
– En stadig større hengivelse til Bibelen. Alt annet må springe ut av dette. Vi må også nå ut til distriktene der det er lite kristen virksomhet.

Rigmor Bergmann (69), Hedmark
Hamarkirken
– Håper regionen vil satse mer på barne- og ungdomsarbeid ute i distriktene hvor det er lite virksomhet. Barna er misjonens framtid. Blir ikke de bevart hos Jesus, går misjonsarbeidet dårligere tider i møte.

Silje Espeland (23), Østfold
Ungdomssenteret Spydeberg
– Å støtte opp om sine frivillige ungdomsarbeidere rundt på de ulike menighetene. Hjelpe oss å finne enda flere ledere, og utruste oss enda mer i den oppgaven vi står i