Maria Celine Lundeby lanserer ressursen Ta vare på hverandre

Lansering av Ta vare på hverandre

Ta vare på hverandre er en ny ressurs fra NLM ung. Heftet er skrevet for deg som ønsker å være et kristent medmenneske og en samtalepartner for ungdom.

Gjennom den nye ressursen Ta vare på hverandre ønsker NLM ung å gi praktisk hjelp til de vanskelige temaene som kan dukke opp i samtaler med ungdom. Heftet er utarbeidet av psykologer, sjelesørgere, teologer og erfarne ungdomsarbeidere, og gir deg både en generell del som utruster til samtaler, og en konkret del med 16 ulike temaer. Temaene er alt fra ensomhet og depresjon, til selvskading og selvmordstanker.

Innholdsfortegelse
NLM ung

Lansering og fagdag 


Fredag 25.oktober hadde vi lansering, og dette ble gjort gjennom en fagdag om psykisk helse på Fjellhaug Utdanningssenter. I overkant av 130 stk deltok, og vi fikk både et godt innblikk i den nye ressursen, samt ulike foredrag om aktuelle temaer. Kari Halstensen (Modum Bad) hadde undervisning om Skam, og stilte spørsmålet om skammen er grensevokter eller selvbildeødelegger. Grete Yksnøy Martinsen snakket om Lykke-jaget og om Ensomhet, og i tillegg var det «frispark» om både følelser, det gode liv og slitenhet.

Ta vare på hverandre kan bestilles fra NLM ung nettbutikk og koster bare 75 kroner pr stk, pluss porto.