Kvinner med turklær utenfor en hytte

Inspirasjonshelg for kvinner

Velkommen til årets happening for kvinner i alle aldre!

Bli med til Høsbjør hotell og Inspirasjonshelg for kvinner 18.-20. oktober 2019. 

Høsbjør ligger nydelig til i Furnesåsen, med storslått utsikt over Hamar, Nes, Brumunddal og Mjøsa. 

Du kan velge om du vil komme fredag kveld til en rolig start med varmmat og hyggelig prat, eller om du vil komme lørdag morgen kl. 10.00 når hovedprogrammet begynner. 

 Program og mer info finner du her

 

Tema

Tema for helga er «Å høre Guds stemme», og Ingunn Børresen skal ha bibeltimene med dette som tema i år. Hun har et ønske om at flere skal få erfare, og legge merke til, Guds stemme i hverdagen. Jesus sa: "Jeg er den gode gjeteren. Jeg kjenner mine og mine kjenner meg. De skal høre min stemme".

 

Lørdag kveld får vi besøk av nylig hjemkommet misjonær fra Sentral-Asia, Berit Ådnanes. Hun og familien har i mange år vært utsendinger for Misjonssambandet i ulike land. Tema for kvelden er "Fra legefrue på Sagatun til misjonær i Mongolia", der Berit vil komme nærmere inn på personlige erfaringer rundt Guds kall til tjeneste og etterfølgelse. 

 

Fellesskap

I tillegg til inspirerende og givende åndelig påfyll er det en sann glede å bo i herskapelige omgivelser på Høsbjør hotell, der både interiør, utsikt og matservering gjør godt for kropp og sjel. Det er også givende å nyte fellesskap med kjente og ukjente damer fra et stort område. Inviter gjerne med deg venninner, søster, mor eller datter. 

Føler du behov for å roe ned på rommet eller gå en tur i Høsbjøråsen er det også absolutt å anbefale!

Kvinner titter opp i takspeilet
Privat

Påmelding

Inspirasjonshelg for kvinner på Høsbjør er et samarbeid mellom Normisjon og Norsk Luthersk Misjonssamband, og du kan melde deg på via nettsiden her.

Du kan også ringe til en av kontaktpersonene, så hjelper vi deg med påmelding eller andre spørsmål.

 

Kontaktpersoner i kommiteen er:

Tone Haugen Larsen, tlf. 47 25 61 46

Solfrid Marthinsen, tlf. 99 57 47 08

 

Velkommen til en inspirerende helg!