Håkon Rydland og Jon Georg Fiske

Nyansatt Utviklingsleder og Kommunikasjonsarbeider

Håkon Rydland og Jon Georg Fiske er fast ansatt fra august 2019.

Som forhåpentligvis mange har merket, har vi økt den digitale satsningen i Region øst. Med så mange gode og viktige tilbud og fellesskap, er det viktig å få ut nødvendig informasjon på plattformer folk bruker.

Siden 1. jan 2019 har Jon Georg Fiske og Live Dorthea Gusland vikariert for stillingen Utviklingsleder. Vi skulle veldig gjerne hatt med Live Dorthea videre. Hun har tilført Region øst mye, særlig på den digitale fronten.

 

Kommunikasjonsarbeider 25 %

Håkon Rydland
Privat

For å ta dette videre, har Håkon Rydland (21) takket ja til 25 % fast stilling som kommunikasjonsarbeider fra august 2019 – noe vi er glad for. Dette vil han kombinere med en stilling i nettmagasinet iTro.no, studier og oppstart av nytt ungdomsarbeid i Elverum på frivillig basis.

Håkon er for mange kjent fra diverse engasjement i Region øst, ULogg på UL, ettåring i Hamar, volontør i Tanzania og nyvalgt medlem av barne- og ungdomsrådet i Region øst. Rydland har mye erfaring med sosiale medier, videoproduksjon osv.

 

Utviklingsleder 75 % + Ung:Disippel

Jon Georg Fiske
Gjermund Nordhus

Vi er glad for at Jon Georg Fiske (24) har takket ja til fast stilling som Utviklingsleder i NLM ung region øst i 75 %. Han kommer i tillegg til å fortsette som leder for Ung:Disippel, regionens leder- og disippeltreningsprogram i 25 %. 

Jon Georg er opptatt av utvikling og nyskapning, og i en region med mange muligheter er dette noe vi ser frem til. Han kommer til å jobbe tett på ung-leder i ledelsen av barne- og ungdomsarbeidet i Region øst. Han begynner i august.

 

Ønsk dem begge hjertelig velkommen!