Skilpadde

Barnehageleir på Holmavatn

Leir for førskolebarn

5.-6. juni var 62 barn og 14 ansatte fra NLM barnehagene på leir på Holmavatn. Det var god stemning, høyt lydnivå, bibelsamlinger, aktiviteter, kosekveld, mye latter, litt tårer, en skilpadde og masse god mat i løpet av de to dagene vi var sammen.

Rapport fra noen av barna var at kiosken var det aller gøyeste med leiren, men de var raske med å slenge på alt var kjekt! Barna var rause med å dele ut takk og flere av barna henvendte seg til de ansatte på kjøkkenet for å takke for maten.

Under samlingene fikk vi høre fra Bibelen, synge sammen og se film fra barnas misjonsprosjekt. Barna delte av sine kronestykker og krøllede sedler til barna i Vest-Afrika.

Barnehagene er store misjonsstasjoner i vår region der både barn og foreldre har en unik mulighet til å få ett møte med Jesus. De ansatte i barnehagene har en utrolig stor og viktig oppgave i møte med barn og foreldre. Vær med og be for de ansatte at de må få frimodighet og muligheter til å dele Jesus i barnehagen.