Mann som holder seminar foran folk

Seminarer på Regionkonferansen 2019

Du kan glede deg til solide seminarer på Regionkonferansen til Region øst som avholdes 31.mai - 2.juni på Fangekasa!

Silje og Jens Andreas Kleiven

Korseminar for barn

Tidspunkt: Lørdag kl. 13:30

Jens Andreas og Silje Kleiven
Privat

Vi har vært så heldige å få med oss Silje og Jens Andreas Kleiven til å ha korseminar etter lunsj på lørdagen. Gjennom sang og musikk vil barna få lære seg nye sanger, knytte nye vennskap og få holde familiekonsert i møtehallen!

Det blir mye allsang og bevegelse, og det hele flettes inn med fortellinger og fokus på det vi tror på, hva vi kan bety for de rundt oss og hva vi betyr for Jesus.

 

Runar Mulelid

Seminar om «Bærekraftig engasjement»

Tidspunkt: Lørdag kl. 15:15

Runar Mulelid
Privat

Runar Mulelid er 41 år, bor på Askøy, er gift, har tre døtre og jobber som fastlege. Han er spesialist i allmennmedisin med sideutdanning innen rusbehandling og psykiatri. Han har vært engasjert i Betlehem i Bergens Indremisjon og går nå i Salem misjonskirke NLM Bergen. 

På Regionkonferansen skal han ha seminar om «Bærekraftig engasjement – om å finne balansepunktet mellom engasjement og slitenhet i frivillig arbeid». Noe av tematikken vil være med utgangspunkt i boken ‘La masken falle’, som han skreiv i 2018. Les mer om boken her. Dette seminaret er like relevant for ansatte som for frivillige. Og like relevant om du kjenner deg full av pågangsmot, kjenner deg på vei til å bli utbrent – og alt der imellom. Dette seminaret kan bli en viktig investering i både ditt og de du går i fellesskap med sine liv.

 

Tommy Eriksen

Seminar om «Gjenbruk ­– møteplass og misjon»

Tidspunkt: Lørdag kl.15:15

 

Tommy Eriksen jobber som administrasjonsleder i NLM Gjenbruk. Han er 42 år, bor på Hamar og er familiefar til fire, bedriftsøkonom og seriegründer som har startet alt i fra pizzeria til IT-selskap. Engasjert, ja-menneske, risikovillig og utfordrer til å tenke utenfor boksen.

Gjenbruk har vært i vekst over flere år, og teller i dag ca. 1700 frivillige over hele Norge og er i dag noe av den aktiviteten som engasjerer flest frivillige både innenfor og utenfor NLM. Hva er det ved gjenbruk som engasjerer så mange? Handler dette om dugnadsaktivitet eller om misjonsmuligheter? Er dette innsamling til hjelpearbeid, eller er dette misjon i seg selv? Er gjenbruk egentlig en butikk eller en misjonsstasjon? Tommy Eriksen vil forsøke å tegne et bilde av gjenbruk som noe mer enn det man ved første øyekast kan se og vise misjonsmuligheter som ligger rett foran oss.

 

Janne Mjølhus

TED-talk: Hverdagsmisjon i Kenya og Norge

Tidspunkt: Søndag kl. 10:45 

Janne Mjølhus
Privat

Janne Mjølhus (45) bor på Fjellhaug med ektemann Rune og deres fire barn. Sammen har de fem perioder i Øst-Afrika som misjonærer. I sine år i Norge har Janne jobbet som forkynner, med barne- og ungdomsarbeid og er nå lærer og studieleder for Bibelskolen Fjellhaug.

Janne og familien er nå inne i sitt første år siden 1999 uten en plan for å komme på Øst-Afrikas jord innen året er slutt. Janne bruker sine erfaringer fra 13 år i Øst-Afrika når hun får 15 minutter til å snakke om hverdagsmisjon i Kenya og Norge. 

 

Jarleif Gaustad

TED-talk: Smågrupper som vinner nye

Tidspunkt: Søndag kl. 10:45

Jalrief Gaustad
Privat

Jarleif Gaustad er 43 år, gift med Helga og trebarnsfar. Han jobber som fellesskapsutvikler i NLM, og er opptatt av viktigheten av livsnære smågrupper – smågrupper som bygger fellesskapet og som hjelper oss å nå nye mennesker.

På Regionkonferansen skal han ha TED-talk om nettopp dette: «Smågrupper som vinner nye».

 

Mer info om Regionkonferansen finner du på www.nlm.no/regionkonferansenost.