Klepphallen

Tid for regionårsmøte

Helga 25.-26. mai samles misjonsfolket i Region Sørvest til årsmøte under mottoet «Ansikt til ansikt». Samlingen skal være i Klepphallen på Kleppe.

Mange er påmeldt som utsendinger, men vi venter et siste rush med påmeldinger denne uka. For å kunne stemme på årsmøtet, må en være utsending fra en forening. Alle møtene, inkludert årsmøtet, er åpne for alle.

Lørdag er selve årsmøtedagen. Denne dagen starter med bibeltime ved Espen Ottosen kl.10.30, før årsmøtet konstitueres. Til årsmøte foreligger kun ordinære årsmøtesaker. Det blir samtale om arbeidet i regionen, med tema «Ansikt til ansikt med kallet».

Andreas Årikstad
NLM

Lørdag kveld blir det misjonsmøte kl.18.00. Da vil Espen Ottosen tale over temaet «Ansikt til ansikt med de unådde». Dagen avsluttes med ungdomsmøtekl.21.00 hvor Andreas Årikstad taler over temaet «Ansikt til ansikt med Ordet.»

Søndag formiddag er det møte i Klepphallen kl.11.00, med tale av Espen Ottosen og familiemøte på Kleppe bedehus samme klokkeslett, med andakt av Andreas Årikstad. Årsmøtehelga avsluttes med stormøte kl.13.30. Her vil Årikstad tale.

Flere ulike sangkrefter deltar i løpet av helga: Aleksander Olsen og Martin Lindhjem, Malin og Børge Voll, Kristine Gamst Selstø, KRASP og Husorkesteret.

Alle er hjertelig velkommen.