menneske

Ny ungleder i Region Nord

NLM region nord har fått ny ungleder fra 1. august. Kari Synnøve Nord-Varhaug tiltrer i stillingen etter Lars Martin Vik som har hatt ett års vikariat i stillingen.

Kari Synnøve skriver selv dette om ansettelsen:

"Det er spennende og leve med Jesus! Da kan det fort skje at når du ber ham om å drive arbeidere ut for å høste i Guds Rike at du selv blir sendt. Denne gangen fikk vi, Morten og jeg, kall om å flytte nordover. Våre to sønner vil gå på Lundeneset Videregående skole til høsten, og datteren vår reiser til Balestrand.

Jeg har de fem siste årene arbeidet som Ung- arbeider i Region Sørvest, er lærer, og har vært 7,5 år i Kenya som misjonær. Det er med andre ord herlig å få arbeide i «Ung – avdelingen», fordi det virker foryngende! 

Jeg vil gjerne tilhøre Jesus med hele meg.  Han gir meg alt jeg trenger hver dag, leder og omgir meg gjennom livets glade dager og de supertøffe dagene. Han elsker meg. Det er rart og til å undres over! Denne evige kjærligheten som Jesus viste meg gjennom å dø for mine synder på korset, og dermed åpnet veien til Gud min Far, strekker seg ut over Bibelen sider og vitner om en Gud som sier: Kom! Denne inderlige lengselen Gud vår Far har til de som ennå er borte fra ham, ønsker jeg å leve i, og formidle i Region Nord. Jeg gleder meg til mange, og nye arbeidsoppgaver og møtet med nye mennesker. Takk til deg som vil være med å be for meg og familien min.. Takken går også til han som kalte meg som har lovet å gå foran."

Vi i Region Nord er glade for at Kari Synnøve har takket ja til stillingen. Vær gjerne med i bønn om at overgangen til ny by og nytt arbeid skal gå smidig for Kari Synnøve og familien.