Sofasamtale

Inspirerte til misjon på Tryggheim

– Vi skal fortsette å sende mennesker, var budskapet til leder Hans Arne Sanna i NLM utland.

«Misjon i ei ny tid» var temaet da Tryggheim skular på Nærbø inviterte til kveldssamling mandag 18. februar. Om lag 400 mennesker fylte møtesalen da NLM utland-leder Hans Arne Sanna og misjonsrådgiver Rune Mjølhus gjestet skolen.

– Evangeliet går fram. Kirken vokser. Likevel er det over 6000 folkegrupper som ikke har en levende kirke, og som ikke har mulighet til å høre verdens beste budskap. Folk lengter etter å høre om en de ikke har hørt om, sa Sanna.

– Selv om verden endrer seg, skal NLM fortsette å sende mennesker. Uansett hvor krevende det er, skal vi våge å gjøre det. Når vi sender mennesker, skjer det noe, la han til.

Temakvelden om misjon var en av totalt fem temakvelder som arrangeres på Tryggheim skular i forbindelse med 100-års-jubileet i 2019.