Blide ungdommer på høstleir

Alle ungdommer trenger å bli sett

Gjennom verktøyet Young Life er vi en gjeng ledere som ukentlig går ut og treffer ungdommer i Oslo.

Ledere i Young Life bygger relasjoner med ungdom ved å møte dem der de er, invitere dem inn i livene sine, og bruke tid sammen med dem. 

 Vi kaller det å trofast gå inn i en ungdoms verden for "kontaktarbeid". Ungdommene kaller det bare vennskap. I slike trygge omgivelser kan de være seg selv, ha det gøy og tenke over noen av livets store spørsmål. 

 

Bli sett, elsket og finne tilhørighet

I Oslo satser vi på tre områder: Sinsen, Østensjø og Frogner. I tillegg har vi et arbeid som retter seg inn mpt ungdom i mer belastede miljøer. Vi er i overkant av 25 ledere. Alle ungdommer ønsker å bli sett, elsket og å finne sin tilhørighet. Vi ønsker å fortelle dem om en Gud som i kjærlighet måtte dø på et kors for akkurat dem. 

I høst fikk en gjeng ungdommer reise til Liland på høstleir sammen med Young life Stavanger. Her fikk de en helg stappet med god underholdning, høyt tempo og evangeliet om Jesus på et språk de kan forstå og relatere seg til. Gjennom hele helgen er de med lederne sine og får oppleve å bli elsket og sett. Vennskapene fortsetter etter leiren også.