Val vgs sommer

Velkommen til regionkonferanse på Val

Hjertelig velkommen til regionens storsamling i 2019! Dette året inviteres vi til Val videregående skole i Nærøy 31. mai - 2. juni, og vi gleder oss til en inspirerende regionkonferanse!

Fra hjerte til hjerte

Temaet for konferansen er "Fra hjerte til hjerte". Vi ønsker å ta imot og la oss prege av det som ligger på Jesu hjerte, og vi ønsker å gi Jesu kjærlighet videre - fra vårt hjerte til vår nestes hjerte.

 

Talere

Talere dette året er områdeleder i NLM sørvest Birger Helland, og forkynnere i Region Midt-Norge Åshild Sørhus og Kristian Fagerli. 

 

Mange aktiviteter for barn og unge

På lørdag blir det mange ulike aktiviteter for barn og unge. En kan få nærkontakt med geiter og kalver, prøve hamsterball eller vannski - eller bli med til Rørvik svømmehall for å nevne noen.  

 

Seminar

Vi tilbyr også i år flere seminar som kan gi deg inspirasjon. Du kan velge mellom:

1. Med hjerte for naboen v/Åshild Sørhus

2. Med hjerte for v/misjon i lukkede land v/Elise Haugland og Grete Haukelid fra NLM Info  

3. Med hjerte for Bibelen v/Kristian Fagerli

4. Med hjerte for Gjenbruk v/Bjarte Rydland

 

Overnatting

Det er lurt å bestille overnatting tidlig. Vi har reservert Hallarheim leirsted og Bakkalandet hotell denne helga, og de som først bestiller, får plassene. Overnatting på Hallarheim bestilles ved påmelding til konferansen, mens bestilling på Bakkalandet gjøres direkte til hotellet. Det er også mulig å ha campingvogn på Val eller på campingplasser i nærheten.

 

Mer informasjon og påmelding

Du finner program, mer info om konferansen og påmeldingsskjema her. 

Påmeldingsfristen er 16. mai. Spre informasjonen, inviter med deg flere og ta turen til Nærøy denne helga! Da får du både med deg regionkonferansen, og du blir bedre kjent med den interessante skolen vår, Val!

Hjertelig velkommen!