Tarjei Løvik

Tarjei Løvik slutter som ansatt i NLM

Tarjei Løvik slutter 30. april i NLM region Midt-Norge etter vel 10 års tjeneste i NLM.

Allsidig tjeneste

I 2008 startet Tarjei som barne- og ungdomsarbeider i Betania misjonsforsamling i Trondheim. Han har senere vært både forkynner, ungleder, fellesskapskonsulent, regionleder og til slutt forkynner og personalansvarlig.

Fortsetter som frivillig

Tarjei startet 1. januar i år som bussjåfør for Nettbuss (nå Vy) og trives godt med det. Selv om han slutter som ansatt, ønsker Tarjei fortsatt å bidra som frivillig i NLM. Han er også åpen for å komme tilbake som ansatt i NLM ved en senere anledning. 

Hjertelig takk, Tarjei!

På regionkonferansen på Val 31.5.-2.6. vil Tarjei bli takket, men vi vil også her si en hjertelig takk for trofast og allsidig tjeneste i NLM!