Vekst-logo

Inspirasjonssamling for  lokale fellesskap

8. – 9.mars samlet vi lokale fellesskap til en ny runde med «Vekst». Første samling inneholdt undervisning, samtaler og bønn.

Ny runde med "Vekst"

Regionen har startet opp en ny runde med «Vekst» for lokale fellesskap. Vi inviterer lokale fellesskap til en toårig prosess hvor de får arbeide med sin egen situasjon og muligheten for vekst og utvikling. I løpet av 2019 og 2020 skal de gjennom fire samlinger, med undervisning, arbeid og samtaler om fremtidsmulighetene. 

 

I denne toårsperioden er det NLMs fellesskap på Våk i Våler, Misjonsforsamlingen i Tønsberg, forsamlingen på Fjellet, Rælingen og NLMs fellesskap på Frogner i Sørum som deltar. I tillegg har Lillehammer meldt et ønske om å bli med fra neste samling.

 

Inspirerende arbeid

Å være sammen med disse lokale, engasjerte gruppene fra ulike fellesskap, er inspirerende. Vi lytter til deres utfordringer og forventninger, vi underviser og samtaler, og vi samler oss om hvert enkelt fellesskap med forbønn. Vi opplever åndelig nærhet og fellesskap til hverandre. Det blir nød og omsorg for det lokale arbeidet.

 

"Dette er bra greier! Vi fra Misjonshuset Tønsberg ble (som vi ble advart om) både inspirert og klokere. Helt konkret, masse gode tips om hvordan sette seg store men konkrete mål, lage en god visjon, god tid til egen refleksjon i gruppa vår og med mulighet for å tenke de lange tankene og følge de lange tankerekkene sammen!"

Ingunn Bjørge Bredvei
Privat

Ingunn Bjørge Bredvei, barne- og familiearbeider i Misjonshuset Tønsberg

 

«Vekst» er liv, visjoner og forventninger. Vi utfordrer alle lokale fellesskap til å unne seg en slik prosess når vi igjen inviterer til nye samlinger.