Stort utvalg av gevinster

Stapp fullt på Myssa

Basaren på Myssa bedehus i mars, er en stor begivenhet i bygda. Da samles fastboende, folk med tilknytning til bygda og misjonsvenner fra nabobygder til storsamling.

 

 Det er Ålgård misjonskvinneforening som er arrangør av basaren. De har arbeidet med håndarbeid gjennom hele året, og kunne derfor stille ut veldig mange flott gevinster. Myssa er ei bygd mellom Hauge i Dalane og Moi i Lund.

 

Årets basar ble arrangert fredag 8. mars kl.18.00. Folk møtte opp i god tid og da klokken var slagen, var huset stapp fullt. Hele 90 store og små var på plass, og folk satt både i kjøkkenkrok og på gangen.

 

Basaren startet med ei andaktsstund, der lokale krefter var musikant og forsangere. Deretter var de salg av årer til lynutlodning. Det var tre runder med loddsalg, og så godt som alle årene ble solgt.

 

Det er ingen storbasar uten kaffe med litt attåt. Men her var det ikke bare litt, det var rikelig med mat til alle frammøtte og praten gikk livlig. Siste post på programmet, var trekning av hovedlotteriet, med god fordeling av gevinstene. Klokken var 21.00 da siste gevinst var trukket, og en grovrekning viste at det var kommet inn mellom 45 og 50 tusen til misjonen.