Bilde av ledere på ledersamling

Leder- og inspirasjonssamling

Tirsdags 19. mars var rundt 30 ledere til påskeleirene på Holmavatn samlet til leder- og inspirasjonssamling

Brynhild, daglig leder på Holmavatn, disket opp med mye god mat og fortalte ivrig om aktivitetsmuligheter og tilgjengelig materiale for leirene på Holmavatn.

Det var fokus på frimodigheten vi har til å være med som ledere på grunn av det Jesus har gjort for oss. Frimodighet til å bidra med de gavene vi har fått. På leirene våre trenger vi ulike type ledere. Vi trenger ledere som kan formidle Guds ord, ledere som er gira på å leke med barna, ledere som ser den enkelte, ledere som er kreative, ledere som kan være tilgjengelige for en prat, ledere som er musikalske og ledere som brenner for at barn og unge skal få et møte med Jesus.

Dedikerte lederteam gleder seg til å bruke 3 dager på leir for å dele Jesus med barn og unge. Takk til alle som er med som ledere og talere på alle våre leirer. Takk for at dere bruker av deres fritid slik at flere skal få et møte med Jesus.