Fire venner holder rundt hverandre

Sam Allberry til Misjonssalen

22.- 24. mars 2019 kommer Sam Allberry (UK) til Misjonssalen Oslo for å undervise om identitet, seksualitet og det å være menneske.

Misjonssalen Oslo arrangerer temahelg med overskriften «Identitet i Kristus – om identitet, seksualitet og det å være menneske». Det blir seminarer, panelsamtale, middag og de vanlige to gudstjenestene lørdag 19.30 og søndag 11.00.

Sam Allberry er en anerkjent pastor og forfatter som har mye viktig å si om temaer knyttet til seksualitet, singelliv, intimitet, vennskap og mye mer. Han kjenner på homofile følelser, men har valgt å leve i sølibat fordi han tror det er Guds vilje for han.

I denne videoen forteller han om hvordan singelliv på en helt unik måte reflekterer evangeliet.

(Saken fortsetter under videoen)

 Er du interessert i å lese artikler av Sam Allberry? Her er et utvalg:

 

På nettsidene til Misjonssalen Oslo kommer det snart fullstendig program.

 

Sam Allberry er redaktør for The Gospel Coalition, underviser internasjonalt for Ravi Zacharias International Ministries, og en pastor basert i Maidenhead, Storbritannia. Han er forfatter av en rekke bøker, inkludert «Is God Anti-Gay?», James For You, og senest «Hvorfor bry deg med Kirken». Han er grunnlegger og redaktør av Living Out, en virksomhet som tilbyr hjelp, støtte og ressurser for kvinner og menn som ønsker å komme til rette med sin seksualitet.