F.v. Jon Georg Fiske, Live Dorthea Gusland og Gjermund Nordhus

Vårens vikarfjes i Region øst

Våren 2019 kan du finne ett nytt og to gamle fjes som skal bryne seg på nye oppgaver i regionen.

Sven Arne Lundeby er denne våren ute i farspermisjon, og i den anledning trer Gjermund Nordhus inn som vikarierende Ung-leder. Gjermunds stilling, utviklingsleder, blir derfor ivaretatt av to vikarer våren 2019. Stillingen er derfor delt opp i to: administrasjonsleder og kommunikasjonsarbeider.

 

Jon Georg Fiske skal denne våren jobbe 50 % som administrasjonsleder, som han kombinerer med 50 % stilling som lederutvikler der han fortsetter som leder for Ung-Disippel. Jon Georg er våren 2019 prosjektleder for vårens høydepunkt, regionkonferansen, som finner sted på Fangekasa 31. mai-2. juni.

 

Ny i flokken

Live Dorthea Gusland er ny i flokken og skal ta fatt på jobben som kommunikasjonsarbeider i 40% stilling. Live er 22 år og kommer opprinnelig fra Fredrikstad, men bor nå i Oslo der hun studerer til å bli lektor. Som kommunikasjonsarbeider skal hun jobbe med blant annet kommunikasjon og informasjon på nettside og sosiale medier.

 

Alle tre gleder seg til å ta fatt på de nye oppgavene, og vi ønsker dem lykke til!