Oversiktsbilde over Tryggheim

Tryggheim 100 år

På Tryggheim Nærbø skal vi dette året feire 100 års skoledrift – 2019 er jubileumsår.

Årets glitrende fyrverkeri markerte et nytt år, og for Tryggheim skoler gav rakettene ekstra sats i år! På Tryggheim Nærbø skal vi dette året feire 100 års skoledrift – 2019 er jubileumsår. Dette vil vi markere med flere åpne kveldsarrangement gjennom hele året for alle interesserte. Du er invitert!

 

Sterk livshistorie

Mandag 14. januar kl. 19.00 er første temasamling. Temaet for denne kvelden er folkehelse og livsmestring. Oddvar Vignes vil fortelle sin sterke livshistorie. Han reflekterer med et skråblikk over hvordan vi kan møte utfordringer i livet. Psykiater Stig Heskestad vil også delta. Han har en bred og faglig kompetanse om ungdom og psykisk helse. Vi tror at disse to i lag vil gi oss en verdifull og innholdsrik kveld. Kvelden vil også inneholde fin sang og musikk. Ellers blir det en god matpause med servering av stromboli (minipizza).

 

Flere spennende samlinger

I løpet av våren vil vi til sammen arrangere fem temasamlinger med ulike og aktuelle tema, og allerede 18. februar er en ny kveld med temaet «Misjon i en ny tid». Da kommer blant annet Hans Arne Sanna og Rune Mjølhus. På vedlagt brosjyre er en oversikt over arrangementa, og mer informasjon kommer etter hvert.

Last ned brosjyra her.

Vi håper at alle misjonsvenner vil sette av disse kveldene og komme til Tryggheim. Ta med deg foreningen eller bibelgruppa di! Informer gjerne også om samlingene i forsamlingene og ellers.

Hjertelig velkommen til Tryggheim!