Utsnitt av forsamlingen

Rekordoppslutning på Tonstadli

Uka 7.-11. januar var det bibelkurs på Tonstadli, med mye solid forkynnelse og rekordoppslutning både av faste deltakere og til enkeltmøter fra bygdene rundt.

Bibelkurset på Tonstadli i begynnelsen av januar, har blitt arrangert i mange år. Forkynner Inge Sirevåg er fast kursleder, mens daglig leder på Tonstadli, Aslaug Nord-Varhaug, er vert. De ytre forhold blir lagt godt til rette, med mye god mat og anledning både til turer i naturen og god drøs rundt kaffekoppen.

 

Som en bibelskole

Kurset er lagt opp som en bibelskole med fire bibeltimer om formiddagen og to om kvelden, med god tid til bønn, forbønn og sjelesorg. Kjell Dahlene har vært taler på mange av kursene. I år hadde han emner hentet fra Salme 73, med tema «Fra tvil til tro». Magne Birkedal er forkynner i Region Sørvest NLM. Han hadde tema «Den sanne frihet», med tekster fra Galaterbrevet.

 

F.v. Curt Westman, Magne Birkedal, Inge SIrevåg, Kjell Dahlene og Andreas Årikstad
Fornøyde talere og ledere:F.v. Curt Westman, Magne Birkedal, Inge SIrevåg, Kjell Dahlene og Andreas Årikstad Jens Klingsheim

 

Curt Westmann er pensjonert forkynner fra Sverige, bosatt i Vestfold. Hans tema var «Skyggebilde og virkelighet», med undertittel «Anskuelsesundervisning i GT». Siste taler var forkynner og barne- og ungdomsarbeider Andreas Årikstad fra Sørlandet. Han forkynte om «Den røde tråd i Johannes åpenbaring».

 

Populært arrangement

Det meldes om fornøyde og takknemlige deltakere som fikk lytte til oppbyggelig og sjelesørgerisk forkynnelse. Kurset var fulltegnet. I tillegg kom det mange til enkeltmøter, fra Sirdal og kommunene rundt.