Kors og tornekrone

Velkommen til påskemøter på Solgry

Påskemøtene er et sted hvor en kan komme avsides og lytte til påskens budskap om Jesus som kom for å dø på et kors for å frelse syndere. Nå har du muligheten til å komme avsides og høre om dette i nettopp påskeuka.

18.-22. april arrangerer Region sørvest påskemøter på Solgry ungdoms- og misjonssenter i Sveio. Det er oppstart med innkvartering og kveldsmat skjærtorsdag kl. 18.30 etterfulgt av kveldsmøte kl. 19.30.

Talere

Boliviamisjoær Kjell Aardal blir med sammen med forkynner Jakob Middelthon. Jakob Middelthon vil tale på bibeltimene, mens Kjell Aardal taler på kveldsmøtene. Det blir misjonsglimt, nattverdmøte og sang.

 

Påmelding

Det blir mulighet for å melde seg på hele oppholdet fra skjærtorsdag til 2. påskedag. Dette koster kr. 2520,-. Dersom dette ikke lar seg gjøre, kan en også komme to eller tre døgn. Priser og mer informasjon kan leses her.

Påmelding og mer informasjon finnes her: www.nlm.no/sorvest Trykk på «leir». Eller ring: 518 23 1 00.

 

Dagsbesøk

For de som ønsker å komme innom på dagsbesøk, er det også mulig. Dagsbesøk kan bestilles rett til Solgry, telefon: 537 43 318.

Solgry stiller som vanlig opp med mye god mat. Det blir også god tid til kaffe og drøs.

Hjertelig velkommen til påskemøter på Solgry!