Bilde av talere og ledere

Møteopptak fra bibelkurs Tonstadli

Helt i starten av det nye året, nærmere bestem 7.-11. januar, var det bibelkurs på Tonstadli. Nå kan også du som ikke var til stede, få høre talene fra samlingen.

Regionen arrangerer hvert år en slik mini-bibelskole den første hele uka på det nye året. I 2019 kunne kursleder Inge Sirevåg melde om rekordoppslutning. Det var helt fullt på internatet, det vil si ca.60. I tillegg var det ekstra mange som kom til enkeltdager og enkeltmøter fra distriktet rundt.

  

Årets talere var Kjell Dahlene, som hadde timer med tema «Fra tvil til tro» ut fra Salme 73. Andreas Årikstad hadde tema «Den røde trå i Johannes Åpenbaring.» Magne Birkedal talte over tekster fra Galaterbrevet, med tema «Den sanne frihet», mens Curt Westman hadde tema «Skyggebilder og virkelighet»

 

Hør i opptak

Det ble gjort opptak av bibeltimene, og disse er nå tilgjengelige på internett. Du finner talene ved å gå inn på denne linken: http://nlm-ryfylke.com/?p=3748

 

Her er mye godt stoff til egen oppbyggelse. Talene kan også spilles på foreninger og møter.