Møte på Tau bedehus

Opptur på misjonsmessa på Tau

Etter et par år med nedgang i inntektene og i oppslutningen, snudde det for misjonsmessa på Tau i år. Det ble en betydelig stigning i inntektene og fullt hus på de fleste samlingene.

Misjonsmessa er et felles prosjekt for misjonsforeningene i Strand. I og med at den er lokalisert på Tau faller hovedtyngden på misjonsfolket her, men mange stilte opp også fra de andre bygdene. Messa ble avholdt helga 28. - 30. september.

Årets taler var leder for NLM Norge, Kåre Johan Lid. Han talte på alle møtene fredag og lørdag og fikk gi mye godt fra Guds ord. Messa startet fredag kveld, der det var sang av koret «Harmoni».

Lørdag deltok Åshild og Jo Sølve Dalane, «Tryfena» og Morten Samuelsen og Gerd Elin Løge med god sang.

Messa på Tau er ikke ei salgsmesse, slik som julemessene. Inntektene kommer ved salg av lodd til hovedlotteri og åresalg. I tillegg betales det for serveringen mellom møtene. Det kommer også inn et fint beløp i sponsormidler. Olav Løge som er leder for messe-komiteen kunne opplyse ved avslutningen av salget at det i år ble rekordinntekter til misjonen. Det kom inn om lag kr. 330.000,- brutto. Dette er er ca. kr. 50.000,- mer enn i fjor.

Både fredag kveld og lørdag kveld var det stappfullt i alle tre salene på Tau bedehus. Messehelga ble avsluttet søndag formiddag med søndagssamling kl. 11:00. Også da var det nesten fullt hus i hovedsalen.