Familien Tråsdahl

Tråsdahlfamilien framme i Japan

Tone og Ole Bjarne Tråsdahl er framme i Japan, sammen med sine to sønner. De kom fram mandag 20.08. Videre kommer en liten hilsen fra familien så langt.

Nå har vi kommet frem til Japan. Reisen gikk nokså godt selv om vi var trøtte når vi kom frem. Vi landa kl 00:45 norsk tid, som er 07:45 her i Japan. Guttene våre fikk komme på besøk i barnehagen allerede andre dagen vår i Japan. Vi tror de kommer til å trives i NLMs barnehage i Kobe, あおばえん Aobaen.

Språket og varmen er nok de største utfordringene så langt. Vi har blant annet kjøpt våtservietter til å vaske barna, som viste seg å være desinfeksjonsservietter. Det er ikke så lett når man ikke forstår noen av tegnene på det man kjøper. Heldigvis har vi hatt noen til å vise oss rundt i butikken og vi har gode hjelpemidler.