Øivind Ruud Kringstad

Ny regionleder ansatt

På styremøtet 26. april vedtok regionstyret å ansette Øivind Ruud Kringstad som regionleder i NLM region nord fra og med 01.08.2019.

Øivind er i dag ungleder i NLM region nord, og er dermed veldig godt kjent med arbeidet i regionen, - og godt kjent av misjonsfolket. Vi er glade for at Øivind har søkt på jobben, og tatt imot den. Ansettelsen er også godkjent i NLMs hovedstyre, som hadde møte siste helga i april.

 

Glede over å få være med


Hva fikk deg til å søke på regionlederstillingen, Øivind?

- Jeg har satt pris på å bli oppfordret til å søke. Særlig med tanke på hvilken stilling det er snakk om, så betyr det veldig mye. Samtidig har det blitt modnet frem en glede over å få være engasjert i Guds rike. Dette betyr mer og mer for meg, og jeg ser virkelig frem til å komme i gang.

Midlertidig løsning kommende år

  
Som kjent, så har Øivind søkt permisjon fra stillingen som ungleder for skoleåret 2018-2019. Derfor ansettes han fra august 2019. Det vil si at regionkontoret foreløpig står uten regionleder fra høsten av. Regionstyret arbeider med å få på plass en midlertidig løsning for kommende skoleår. Vær med å be om at dette må ordne seg på en tilfredsstillende måte!