Malene Namsvatn

Lammeleir på Murumoen

Det er siste samling på søndag, vi har akkurat spist en deilig middag og ungene svarer spontant: «Jaaaa!» Denne gangen var 20 unger på leir, to av dem var gårdens egne. Av de andre var det 16 som ikke hadde opplevd lammeleir før.

Leir med særpreg

Det er flere spesialiteter ved denne leiren: Vi bor på gården til Britt-Ellen og Knut-Eirik Himle i Nordli, like ved grensa til Sverige. Vi får være med i fjøset til sauer og lam, og noen heldige får også overvære lammefødsel. Vi drar på godistur til Sverige, og ellers er det de gode gamle programpostene: Bibelsamlinger, misjonssamling, leirsang, leirminnebøker, festkveld, postløype, god mat, vansker med å sove,-og ørlite hjemlengsel.

Hjerterom og husrom

Stemningen på leiren var meget god, nye vennskap ble knyttet. Ungene var gode til å finne på aktiviteter både ute og inne. Det skal en del møblement og mat til en så stor gjeng! For at alle skulle få plass, fikk jentene i år sove i Pingstkyrkan i Gäddede. Vertskapet var travle med sauefjøs og hønsehus, men hadde lagt til rette på forhånd.

Hjertelig velkommen til lammeleir på Murumoen også neste år!