Misjonær i samtale med lokale i landsby.

Hvorfor ikke Vest-Afrika?

Kunne du tenkt deg å reise ut som en vaskeekte, klassisk misjonær? I Vest-Afrika venter spennende oppgaver med evangeliseringsturer på landsbygda, støvete veier, kirkeplanting og relasjonsbygging.

For tiden er jeg i ferd med å sette meg inn i nye og spennende oppgaver jeg skal overta som regionleder for arbeidet i Sør-Amerika og Vest-Afrika. Det er fantastisk å få pløye dypere ned i arbeidet også der.

For et oppdrag vi har! For et privilegium å få være med på det!

 

Fantastisk spennende arbeid

I arbeidet med å sette seg inn i dette ser jeg også at vi har en fantastisk og relativt unik mulighet i Vest-Afrika.

Her jobber våre utsendinger blant annet på landsbygda og i arbeid med å plante kirker. Og enda mer unikt: Det er ikke sensitivt, men åpent og kjent!

 

Unik mulighet til klassiske misjonæroppgaver

NLM har hatt mange søkere til stillinger på misjonsfeltene sist høst, men vi har likevel ikke klart å fylle stillingene vi trenger i Vest-Afrika. Det er overraskende, for egentlig burde det være haugevis med søknader til disse stillingene – ja, til alle stillinger, men spesielt dette arbeidet.

For dette er klassisk misjonsarbeid – slikt som du har hørt om på bedehuset. Et utrolig spennende og givende arbeid, eventyrlige omgivelser og en mulighet til å nå unådde folkeslag med evangeliet.

Her kan en få bygge relasjoner med naboer og andre. Fortelle om hva vi har sett og hørt på gater og streder, og være med på å bygge opp en kirke som etter hvert skal ta over arbeidet med å spre det glade budskapet videre.

«Evangelisering, menighetsdannelse og diakonalt arbeid» står det i annonsen på nlm.no.

 

Du trenger ikke å tenke og grunne mer på det – send inn en søknad. Gud vil åpne og stenge dører for deg, det er ikke du som skal gjøre det.

Sjekk ut stillingsutlysningen her.

 

Rune Mjølhus, påtroppende regionleder for Sør-Amerika og Vest-Afrika.

Utsending i Vest-Afrika