Afrikansk muslimsk kvinne med sjal i samtale med ung hvit mann

En mulighet til å bli utrustet og inspirert!

Bli med på Al Massira-kurs i Skien eller Trondheim, og bli utrustet til å være et vitne for muslimer og en medvandrer for nye troende!

Vi ønsker å utruste deg til å fortelle om Jesus til muslimer og gå sammen med nye troende. Nå kommer en ny mulighet til å delta på Al Massira-kurs. Denne gang er det spesielt aktuelt for dere som bor i eller i nærheten av Skien eller Trondheim!   

 

Al Massira 

Denne gangen vil vi altså gjennomføre kurset i Skien og Trondheim. Kurset består av to kvelder online (20. og 27. april) og en hel lørdag (23. april). Du velger sted i påmeldingslinken under. Dette er en glimrende mulighet både for enkeltpersoner eller en gruppe i forsamlingen. 

Kort fortalt er Al Massira et grunnleggende kurs om den kristne tro – spesielt tilrettelagt for muslimer. Det er en kronologisk gjennomgang av Bibelen, som leder til Jesus. Filmene og materialet er oversatt til mange språk, noe som gjør det meget aktuelt. Det kan brukes for menn og kvinner, i små og store fellesskap, med og uten skriftlig materiale, m.m.  

 

Nyttig og oppbyggelig

Det er flere i Misjonssambandet som har vært gjennom Al Massira-kurset, og flere vitner om at dette er et kurs som er godt egnet å bruke i møte med muslimer.

Erfaringer fra Al Massira sentralt er at flere konvertitter bruker filmene og opplegget aktivt i møte med deres kontakter.

I tillegg vil du også selv kunne få stort personlig utbytte i møte med Al Massira-opplegget. 

 

Last ned brosjyre

Gå til påmelding Al Massira 

Janet

Janet Diss Seierstad

Flerkulturell konsulent