Fotball-leir

Fotball-leir 5.-7. klasse Tonstadli

Leir for deg som skal begynne i 5. klasse og for deg som har gått i 5.-7. klasse dette skoleåret

Velkommen på leir! 

Liker du å spille fotball, eller kanskje du er veldig glad i å se på at andre spiller fotball? Da er denne leiren for deg. På denne leiren vil det være fotball relaterte aktiviteter som trening, konkurranser og turnering. Skal ikke se bort fra at det kan bli en quiz/kahoot, så les deg gjerne litt opp på fotball relatert stoff!

Det viktigste med leiren er at du skal få et møte med Jesus. Kiosken vil bli åpnet og nydelig hjemmelaget mat vil bli servert. Flotte ledere ser frem til ei helg sammen med deg. Du er hjertelig velkommen om du kommer alene eller sammen med tar med en eller flere venner.

Lederteam; Even Ydstebø, Leif Inge Nødland og Tor Olav Tonstad

Bibelformidler; Martin Lindhjem

 

Pris:

Kr 815,- 
Leirklubbrabatt: kr 100,-. Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår.

Fellesreise: kr 300,-

 

Hva må du ha med og hva kan ligge hjemme?

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel/Det nye testamentet (om du har), skrivesaker, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Ta ikke med pc/nettbrett/smarttelefon/telefon o.l. Erfaringsmessig er det unødvendig med slike ting på leir, og det er dumt hvis det blir ødelagt eller borte på leiren. I programmet for leiren står det tlf.nr til både leirsjef og leirsted. Trenger du å ringe hjem mens du er på leir, så ta kontakt med leirsjef/leder så vil de hjelpe deg med det.

Du kan også ta med penger til kiosk. Kiosken vil være åpen 1-2 ganger. Det bestemmes av leirsjef under leiren. Vi anbefaler maks kr. 50,- pr. gang/totalt kr. 100,-.

Det vil være muligheter for å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på leiren barnet ditt skal delta på.

Skulle det være spesielle grunner til at du tenker barnet ditt må ha med f.eks telefon, så ta kontakt med; leirsorvest@nlm.no i forkant av leiren, så vil vi formidle beskjed om dette til leirsjef. Dersom du har kontakt med barnet ditt som er på leir uten at lederne har ringt, ber vi om at du snakker med leirsjef før du evt. kommer og henter barnet ditt.

Vi tillater ikke bruk av energidrikker.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 21. - søndag 23. juni 2019

Adresse

Tonstadli ferie, kurs og misjonssenter Litleli 45 4440 Tonstad Tlf.: 38 37 74 80