Mor og barn leir

Sammen med "mor" leir på Holmavatn

Leir for barn fra 4 - 7 år (født mellom 2012-2015) som reiser sammen med "mor."

Program 

Velkommen på leir!

I en travel hverdag kan det være vanskelig å få tid sammen over en lengre periode. Denne helgen legges det opp til aktiviteter og samlinger med fokus på å være sammen. Du og mamma skal få høre om Jesus sammen, dere skal få spise gode måltider sammen og dere skal få være med på aktiviteter sammen.

Fredags kveld vil det bli en samling for de voksne om "å være forbilde og rollemodeller for barna." Eli Bjuland og Oddrun Høie blir med på denne samlingen. Det vil være noen ungdommer tilgjengelig som barnevakt på kveldene slik at dere som mødre kan få med dere samlingene etter barna er i seng!

«Mor» begrepet er fleksibelt. Er du mormor/farmor/tante/fadder – denne helgen kan du være reservemamma!

Lederteam; Torill Voll Haaland og Brynhild R. Sæther

 Dette er en leir for barn mellom 4-7 år, er barna utenfor den aldersguppen ber vi dere ta kontakt med oss før dere melder dem på!

Pris:

kr 815,- / 1255,-
Leirklubbrabatt: kr 100,-. Kontingent leirklubben: kr 100,-  pr kalenderår

 

Hva må du ha med og hva kan ligge hjemme?

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel/Det nye testamentet (om du har), skrivesaker, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Du kan også ta med penger til kiosk. Kiosken vil være åpen 1-2 ganger. Det bestemmes av leirsjef under leiren. Vi anbefaler maks kr. 50,- pr. gang/totalt kr. 100,-.

Det vil være muligheter for å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Info til foresatt

Har du eller barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at dere kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på leiren barnet ditt skal delta på.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 16. - søndag 18. august 2019

Adresse

Holmavatn ungdoms- og misjonssenter Holmavatnet 272 4360 VARHAUG