Mor og barn leir

Sammen med "mor" leir på Holmavatn

Leir for barn fra 4 - 7 år som reiser sammen med "mor."

Velkommen på leir!

I en travel hverdag kan det være vanskelig å få tid sammen over en lengre periode. Denne helgen legges det opp til aktiviteter og samlinger med fokus på å være sammen. Du og mamma skal få høre om Jesus sammen, dere skal få spise gode måltider sammen og dere skal få være med på aktiviteter sammen.

En av kveldene vil det bli en samling for de voksne om "å være forbilde og rollemodeller for barna." 

«Mor» begrepet er fleksibelt. Er du mormor/farmor/tante/fadder – denne helgen kan du være reservemamma!

Lederteam; Torill Voll Håland og Brynhild R. Sæther

 

Pris:

kr 815,- / 1255,-
Leirklubbrabatt: kr 100,-. Kontingent leirklubben: kr 100,-  pr kalenderår

 

Hva må du ha med og hva kan ligge hjemme?

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel/Det nye testamentet (om du har), skrivesaker, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Ta ikke med pc/nettbrett/smarttelefon/telefon o.l. Erfaringsmessig er det unødvendig med slike ting på leir, og det er dumt hvis det blir ødelagt eller borte på leiren. I programmet for leiren står det tlf.nr til både leirsjef og leirsted. Trenger du å ringe hjem mens du er på leir, så ta kontakt med leirsjef/leder så vil de hjelpe deg med det.

Du kan også ta med penger til kiosk. Kiosken vil være åpen 1-2 ganger. Det bestemmes av leirsjef under leiren. Vi anbefaler maks kr. 50,- pr. gang/totalt kr. 100,-.

Det vil være muligheter for å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på leiren barnet ditt skal delta på.

Skulle det være spesielle grunner til at du tenker barnet ditt må ha med f.eks telefon, så ta kontakt med; leirsorvest@nlm.no i forkant av leiren, så vil vi formidle beskjed om dette til leirsjef. Dersom du har kontakt med barnet ditt som er på leir uten at lederne har ringt, ber vi om at du snakker med leirsjef før du evt. kommer og henter barnet ditt.

Vi tillater ikke bruk av energidrikker.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 16. - søndag 18. august 2019

Adresse

Holmavatn ungdoms- og misjonssenter Holmavatnet 272 4360 VARHAUG