Internasjonal kvinnehelg

Internasjonal kvinnehelg

Velkommen til internasjonal kvinnehelg på Holmavatn!

Download program and package list. Last ned program og pakkeliste.

 

Velkommen

Internasjonal kvinnehelg er en mulighet til å bli kjent med kvinner med mange forskjellige nasjonaliteter, bakgrunner og alder. Vi samles om fellesskap, bønn, sang og bibelundervisning. Maten blir servert – du kan bare slappe av. Alle er hjertelig velkommen!

Tema

Årets tema handler om bønn. Nesten alle mennesker ber, noen en sjelden gang, i krise kanskje, andre er ivrige forbedere. Men hvorfor skal vi be og hvordan svarer Gud? Hva er bønn og hvordan kan det praktiseres? Dette er noen av spørsmålene vi vil se på denne helga.

Påmelding

Påmeldingen har desverre gått ut.

Innen: 28. september

Tidspunkt

Lørdag 8. - søndag 9. oktober 2022

Adresse

Holmavatnet 272, 4360 Varhaug