Zoomertreff logo 1

Zoomertreff Hurdal Verk

Begrensa plasser! Vi arrangerer Zoomertreff lokalt på Hurdal Verk 23-26.juni! Det blir aktiviteter, streamede møter og god stemning i fire dager - alt innenfor trygge smittevernsregler!

Sommertreff skulle opprinnelig blitt arrangert på bl. a. Drottningborg. Det arrangementet ble avlyst på grunn av begrensninger på antall deltakere, men i stedet arrangeres Zoomertreff digitalt.

Vi velger da en av våre største samlingsplasser for å kunne samle inntil 48 deltakere på Hurdal Verk disse dagene innenfor gjennomførbare smittevernstiltak. Vi følger da Zoomertreff sine streamede samlinger, men i mellom disse skaper vi sommerstemning med masse aktiviteter og god stemning! Zoomertreff er for deg som skal begynne i 8.klasse, og til deg som skal begynne på 1. vgs, eller er midt i mellom.

Program

Programmet for campus Hurdal Verk legges ut her, men inntil videre følger vi det offisielle Zoomertreff-programmet.  
Oppmøte Hurdal Verk Folkehøgskole, tirsdag kl 16.30 til fredag kl 14.30 (med forbehold)

Deltakerne vil få tilsendt smittevernregler i forkant av samlingen, og det vil være veldig viktig at disse følges. Er man syk i forkant av samlingen må man ikke komme, selv om man er påmeldt. Vi oppfordrer til å unngå offentlig transport for å komme seg til Hurdal.

Praktisk info:

Pris for fire dager på enkeltrom (m/bad) med servering og aktiviteter er kr 2200,-. For søsken som kan sove på samme rom koster det 1700,- pr søsken. 
For å opprettholde smittevern koster det litt ekstra i personale, noe som er årsaken til prisene.

Ved få påmeldte kan leiren avlyses frem til 5.juni. Vi oppfordrer derfor til å melde seg på så fort som mulig. Påmelding gjøres gjennom Zoomertreff sin påmelding, og du må huske å velge Hurdal Verk som lokalt zoomertreff. 

Vi oppfordrer til å melde dere inn i Festivalklubben ved påmelding for å få rabatt.

Spørsmål vedrørende leiren kan rettes på e-post til leirsjef Håkon Lund

Mer utfyllende informasjon kommer. 

Tidspunkt

Tirsdag 23. - fredag 26. juni 2020

Adresse

Hurdal Verk 5A 2090 HURDAL