Solnedgang over Stadlandet

Finnmarksstevnet

Bli med på Finnmarksstevnet - for hele familien. På Karalaks leir- og utfartssenter

Også denne høsten har vi gleden av å ønske velkommen til Finnmarkstevne på Karalaks. Samling om Guds Ord har løfte over seg. Jesus sier selv: «hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt i blant dem.» Mt. 18,20.

Nå håper og tror vi at vi blir adskillig flere. Men vi er like avhengig av at Herren selv kommer oss nær og ved sin Ånd åpner Ordet for oss for at det skal bli ei samling som virkelig får betydning for den enkelte av oss.

Vi tar sikte på at vi skal kunne ha et opplegg for både små og store, ung og eldre. Vær med å be om at det må bli et stevne hvor vi ikke bare møter hverandre, men at Jesus selv får møte oss til vekkelse og fornyelse.

Vi håper at du vil prioritere å komme til Karalaks denne helga!

Program

Finmarksstevnet 2019.pdf

Tidspunkt

Fredag 13. - søndag 15. september 2019

Adresse

9711 Lakselv