Ungdommer tar en hig five på fotballbanen

LL-leir 5.-10. trinn Livoll

Velkommen på LL-leir på Livoll!

Den beste måten å avslutte sommerferien på er å være på leir!

Her blir det masse ulike aktiviteter, gode opplevelser, utforinger og mestring. Latter, vennskap, Bibel, samtaler og masse sosialt.  Den ene dagen er stikkordene Mesternes Mester – og det handler ikke kun om rå styrke!

Vi gleder oss kjempemasse og håper å se DEG på Livoll og LL-leir med LIV og LEK.

 

Pris: 850,-

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Mandag 12. - onsdag 14. august 2019

Adresse

2646 Gålå