Utsiden av kirkebygget

Regionårsmøte NLM region vest

Salem Misjonskirke, NLM Bergen - husk å bestille overnatting i Bergen nå!

Det er tid for å minne om regionens store misjonsfest og felles møtepunkt 26.–28. april 2019, nemlig regionårsmøtet vårt.

I år vil det meste skje i Salem Misjonskirke. Ønsker du billig hotellrom i Bergen er det nå du må bestille. Vi starter med «Håpskonsert» fredag kveld. En musikalsk håpsreise der du gjennom musikk, historier og vitnesbyrd får høre hvordan Gud reiser mennesker opp, gir dem verdighet og flytter dem fra mørke til lys i møte med Jesus.

 

Håpskonsert

Elisabeth Lillebø Sæth og Roald Arnesen fra Norea Mediemisjon vil sammen med sine musikervenner gi deg en annerledes konsertopplevelse der du får møte mennesker fra unådde folkegrupper som har fått livene sine totalt forvandlet etter å ha tatt imot evangeliet gjennom mediemisjon. Norea Mediemisjon vil også bidra med sang og seminar på lørdagen.

Hovedtaler denne helgen blir Kåre Johan Lid, leder for NLM Norge. Barna vil få sitt helt eget program på deler av lørdagen.

 

Program

PS: Klikk her for å gå til programmet for barn og unge.

Klikk her for å gå til programmet for ungdom.

Fredag 26. april

Kl. 20:00 Håpskonsert fra Norea Mediemisjon. Kollekt til Norea Mediemisjon

 

Lørdag 27. april

Kl. 09:30 Registrering av delegater og barn

(barn må være påmeldt i forkant. Det kommer eget program for barna)

Kl. 10:00 Bønnemøte.

Kl. 10:30 Åpningsmøte. Kåre Johan Lid taler.

Kl. 12:00 Årsmøte

Kl. 13:30 Matpause

Kl. 14:30 Årsmøte fortsetter. Ca. kl.15:00 blir det strategiarbeid, både i form av gruppearbeid og plenumsamtale.

Kl. 17:00 Seminarer

Seminar 1: Med evig lys til mørkets rike
Nord-Korea blir kalt «mørkets rike». Finnes det likevel muligheter for å nå inn i verdens mest stengte land med evangeliets lys? I dette seminaret får du blant annet høre historier om nord-koreanske avhoppere som har fått møte Jesus, og som forteller hva det betyr for nord-koreanere å få høre evangeliet. Norea Mediemisjon er ansvarlig for dette seminaret, og vil gi deg et innblikk i hvordan mediemisjon når inn med evangeliet dit ingen andre kan nå.

Seminar 2: Kristen 24/7
Jeg er kristen. Hva betyr egentlig det? Når jeg går ut fra gudstjeneste på søndag, er det egentlig en forskjell på meg og andre mennesker? Vi skal være hellige, sier Bibelen, men hvordan ser det ut på mandag? Bli med å grave litt i hvordan en kan tenke om seg selv som kristen 24/7. Pastor i Salem Misjonskirke, Christian Lilleheim, er ansvarlig for dette seminaret.

Kl.19:30 Ungdomsmøte. Kåre Johan Lid taler

 

Søndag 28. april

Kl. 10:30 Bønnemøte.

Kl. 11:00 Møte m/ søndagsskole. Kåre Johan Lid taler.

Kaffe etter gudstjenesten

 

Overnatting i Bergen

Vi har fått en spesialavtale med hotellet Scandic Bergen City når det gjelder overnatting. Hotellet ligger i Håkonsgaten 2–7, bare tre minutters ganger fra Salem Misjonskirke.

Prisen Scandic Bergen City kan tilby denne helga er 800 NOK per natt per enkeltrom, og 1000 NOK per natt per dobbeltrom. Disse prisene kan kun bestilles via e-post til bergencity@scandichotels.com eller via telefon 55333300. De kan ikke bookes via internett. Før du bestiller må du først kontakte regionkontoret for å få rabattkoden.

Vi anbefaler at du er tidlig ute. Denne prisen er tilgjengelig inntil seks uker før. Etter det blir det etter kapasitet og full pris, det er litt press på rom den helga.

 

Mat og aktiviteter

Bestilling av mat for alle og påmelding til aktiviteter for barn og ungdom på regionårsmøtet gjøres i eget skjema.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL SKJEMAET.

 

Velkommen til Bergen 26.–28.april 2019

 

Adresse

Salem Misjonskirke, NLM Bergen, Sigurds gate 6, 5015 Bergen

Tidspunkt

Fredag 26. - søndag 28. april 2019