Tenåringer på vannsklie

Ungdomsfestivalen - Fangekasa

Fangekasa, 7.-10. juni 2019.

Velkommen til Ungdomsfestivalen på Fangekasa

Denne festivalen er en av vårens store happenings du ikke vil gå glipp av!

Ungdomsfestivalen sparkes i gang på Fangekasa Bibelcamping, i Aremark, 07.–10. juni. Helgen vil bli fylt opp med møter, bibeltimer og aktiviteter som blant annet paintball, ringleker og bading. Kjøkkenet kan friste med god mat, og ellers på leiren vil det være god stemning i det sosiale fra morgen til kveld!

Som deltaker vil man i utgangspunktet bli delt inn i grupper på hytter, som overnatting, men siden festivalen foregår på en campingplass hvor kanskje flere av deltakerne har campingvogn på fast plass, er det åpent for at vedkommende kan benytte seg av sine egne vogner dersom de ønsker det i stedet for å sove på hytte. Siden ungdomsfestivalen i år er så seint som i begynnelsen av juni er det store muligheter for væropphold, noe som kan gjøre det fristende for noen å samle en gjeng for å sove i telt. Dette er det flere muligheter for på campingområdet!
Velg det alternativet som du er mest komfortabel med i påmeldingen, for god stemning blir det uansett! Velger du å sove i campingvogn eller telt vil du få en pris hvor hytteleie ikke er inkludert.

Dersom du går på ungdomsskolen eller videregående er du hjertelig velkommen til Ungdomsfestivalen. Det finnes ingen bedre måte å feire pinse på, enn sammen med annen ungdom og en kjempegira ledergjeng på Fangekasa. Vi håper på å se akkurat DEG der!

 

Festivalklubb

Festivalklubben gir deg rabatter på Ungdomsfestivalen og Nyttårsfestivalen

  • Medlemskapet medfører ingen forpliktelser for medlemmet ut over å betale 100,- i årskontingent (følger kalenderåret). Kontingenten er inkludert i deltaker prisen og betales på samme faktura som leiren.
  • Medlemskapet gir kr 100,- i rabatt på hver av leirene medlemmet deltar på i løpet av det året.
  • Medlemskapet fornyes ikke automatisk, men ved å melde seg inn på nytt året etterpå.
  • Medlemskapet gir ikke andre rettigheter enn rabatt på leirprisen.

 

Priser

Pris for opphold inkl. servering og hytteovernatting: 1255,-

LEIRKLUBB-pris: 1155,-

 

Pris pr. Deltaker som benytter seg av egen campingvogn m/fast plass eller telt: 870,-

LEIRKLUBB-pris: 770,-

 

Informasjon

Søk opp "Ungdomsfestivalen" på Facebook og @ungdomsfestivalen på Instagram, der kommer jevnlig info og oppdateringer, og der vil også program komme etterhvert.

 

Dersom det er noe annet du lurer på, ta kontakt med:

Martine Andrea Heier

Festivalsjef for Nyttårsfestivalen & Ungdomsfestivalen

90479009, mheier@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 7. - mandag 10. juni 2019

Adresse

Fangekasa misjonssenter, 1798 Aremark