> ULHer er en oversikt over sangene som ble brukt i lovsangen under UL 2014. 

Her finner du alle seminarene som ble holdt i amfiet under UL 2014

Marte Wexelson Goksøyr forteller om sorteringssamfunnet. Er det en realitet allerede nå, eller en fryktet framtidsfiksjon?

Her finner du alle talene fra bibeltimer og kveldsmøter som ble holdt i løpet av UL 2014 i Kongeparken.

Fikk du ikke med deg alle episodene av ULTV? Her finner du dem. 

Som en respons til oppslaget fra den kristne avisen Vårt Land, i forbindelse med UL, laget ULs eget lyd, lys og bilde-crew et innslag som ble holdt på avslutningsshowet på UL. Her kan du se innslaget:

- Som giver i Siembra så er du med på å forandre liv. Det er ikke tull engang! sier Daniel Rydland Bjåen. Han var Siembra-general under UL i Kongeparken.

Hva i alle dager skal vi gjøre nå?

Det bugner over på livssynsmarkedet i dagens Norge.

Bibeltime på lørdag der Hans Kristian Skaar med flere taller om temaet "Hellig, hellig, hellig - Velkommen hjem!"

Kveldsmøte på fredag med Håvard Østhus der han taler om "Fra evighet til evighet."


UL - kort fortalt

Ung Landsmøte

Festival som forandrer. Vårt ønske er at UL skal være en festival som forandrer mennesker. Vi håper at du som kommer på UL kan få hjelp og bli inspirert til leve som kristen i hverdagen der du skal reise hjem igjen når uka er over.

Gjennom møter, lovsang, smågrupper og aktuelle seminar ønsker vi å legge til rette for at du kan få påfyll, oppleve felleskap, lovsynge sammen med 3000 andre, prate med flinke samtalepartnere, be sammen med venner og forbedere. På UL kan vi også garantere et yrende festivalliv med aktiviteter, konkuranser, talkshow, osv.

   

Neste ULs tema: "Masker"
Tidsrom: 28.juli - 01.august 2015

Sted: Kongeparken, Ålgård

Dagens bibelsitat

Jes 35:4 Si til de urolige hjerter: Vær frimodige, frykt ikke! Se, der er deres Gud! Hevnen kommer, Guds gjengjeldelse. Han kommer selv og frelser dere.

Del