> ULOm 5 dager braker det løs i Kongeparken Amfi! En kveld spekket med åpningsshow, kveldsmøte og konsert med Jimmy Needham!

Hold deg oppdatert hele uken. Last ned den oppdaterte UL-appen

Under UL kan du få med deg en rekke varierte og spennende seminarer. Sjekk ut seminarprogrammet her:

Vil du være med å be for UL? Del gjerne bønneemnene under i ditt lokale kristne felleskap.

Har du tenkt å bli med i en smågruppe på UL 2014? Hva er egentlig en smågruppe, og hvorfor skal akkurat du være med? Sjekk ut film som forteller deg kort hva en smågruppe er:

På UL kan du velge mellom en rekke forskjellige aktiviteter. Siden det i år også er seminarer gjennom hele dagen har vi satset på en del aktiviteter i nærheten av UL-området slik at du kan få både i pose og sekk. Sjekk ut aktivitetsprogrammet her:

Årets iTro-magasin har kommet, og i likhet med menneskene i Oslos gater kan du få det gratis! Bestill, ta det med ut i sola og nyt sommeren!

Med en stemme utenom det vanlige og et tydelig evangelisk fokus har Jimmy Needham gjennom sine fem album imponert kritikere og kristne musikkinteresserte. Tirsdag 29.juli kommer han til UL og Kongeparken.

Fredag 01.august i Kongeparken Amfi kl 23.00. Pris: 150 kr. (Kjøpes i påmeldingen eller i informasjonen)

Programmet for UL 2014 begynner å ta form, og vi har masse spennende møter, seminarer og konserter klare. Sjekk ut foreløbig program her:  

Lurer du på hva UL er? Da burde du sjekke ut denne filmen, som gir deg en kort forklaring. 


Reklamevideo UL 2014

Ung Landsmøte

Festival som forandrer. Vårt ønske er at UL skal være en festival som forandrer mennesker. Vi håper at du som kommer på UL kan få hjelp og bli inspirert til leve som kristen i hverdagen der du skal reise hjem igjen når uka er over.

Gjennom møter, lovsang, smågrupper og aktuelle seminar ønsker vi å legge til rette for at du kan få påfyll, oppleve felleskap, lovsynge sammen med 3000 andre, prate med flinke samtalepartnere, be sammen med venner og forbedere. På UL kan vi også garantere et yrende festivalliv med aktiviteter, konkuranser, talkshow, osv.

   

Neste ULs tema: "Hellig"
Tidsrom: 29.juli - 2.august 2014

Sted: Kongeparken, Ålgård

UL - kort fortalt

Dagens bibelsitat

Jes 53:6 Vi for alle vill som får, vi vendte oss hver til sin vei. Men Herren lot den skyld som lå på oss alle, ramme ham.

Sitat på SMS

Meld deg på

Del